Boxen

Zowel voor nieuwbouw als renovaties

Veilige & schone boxen

De ASPUwandpanelen zijn een slijt-, slag- en stootvaste oplossing waarbij veiligheid en diervriendelijkheid centraal staan. De panelen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en kunnen in een stalkader verwerkt worden of aan de binnenzijde van bestaande structuren bevestigd worden.

De toepassing kan met andere woorden volledig aan uw wensen aangepast worden. Bovendien worden de panelen steeds professioneel geïnstalleerd en afgewerkt. De wandpanelen bieden dankzij de materiaalkeuze, gepatenteerde opbouw en coating:

Standaardafmetingen:

Alles op maat & perfect geïnstalleerd in uw paardenboxen!

Extra veilig voor uw paard & een stevige & duurzame wandstructuur

Renovatieproject

“Ik vond het er heel cool uitzien met het logo dat erin stond. Dat het voor de veiligheid van de paarden beter was, heeft mij direct overtuigd. Het logo geeft een strakkere en professionele indruk.”

Isabel Cool van Coolhorses

Vloeren in boxen op drie manieren

Natuurrubber

Ons slijtvaste natuurrubber is ideaal om de vloer in een ruimte te beschermen en antislip te maken. Het rubber vangt enerzijds slagen op en creëert een dempend effect. Anderzijds zorgt het ervoor dat uw paard stevig staat en minder snel uitglijdt. 

Het rubber kan per rol worden aangekocht of eenvoudig op maat versneden worden. Zo kunnen we perfect rond obstakels in uw stal werken en de vloer ervan volledig bedekken. De bovenkant van de mat heeft een hamerslagprofiel en de onderzijde is voorzien van een nyloninlage voor meer grip.

Lengte: 30 m / 50 m
Breedte: 2 m / 3 m / 4 m
Dikte: 10 mm / 12 mm

Staltegels

Rubberen staltegels zijn vochtdoorlatend en zorgen voor een goede afwatering dankzij de noppen aan de onderkant. Daardoor kunnen water en urine makkelijk wegvloeien. De tegels staan niet alleen garant voor comfort en veerkracht, maar ook stevigheid en duurzaamheid. De staltegels kunnen op maat gesneden worden, zodat ze binnen de gewenste structuur passen.

Breedte: 100 cm
Lengte: 100 cm
Dikte: 4 cm

Rubberen klinkers

Rubberen klinkers zijn de budgetvriendelijkste optie en hebben de volgende voordelen:

De klinkers hebben een lange levensduur, zijn waterdoorlatend en zeer onderhoudsvriendelijk. Kortom: de perfecte tijd– en kostenbesparende oplossing voor alle paardenliefhebbers! De samenstelling van de klinkers kenmerkt zich door het typerende H-profiel, is slijtvast, heeft een dempende werking en geeft een bijzonder goede grip. Rubber heeft van nature een stroef oppervlak, wat door de open structuur van de klinkers versterkt wordt. Het materiaal is daardoor geschikt als antislipvloer voor zowel droge als natte ruimtes.

Afmetingen: 200 x 160 x 43 mm